Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Ile wydajecie na swoje hobby?
Ile średnio miesięcznie pieniędzy wydajecie na swoje zainteresowania, ale też zainteresowania waszych partnerów i całych rodzin?
|
|
|||
|
|||
Ja staram się nie przepłacać. Wiem, że niektóre rzeczy można kupić dużo taniej, więc czekam na okazje.
Dobrym sposobem na to jest coś takiego: http://okazjoner.pl/ - instaluje się taki dodatek w przeglądarce i on dla nas monitoruje ceny produktów, które nas interesują. W ten sposób jak tylko pojawi się coś w niższej cenie, od razu się o tym dowiadujesz. |
|
|||
|
|||
Sporo. Moim nowym hobby jest kitesurfing, więc podczas wakacji idzie na wyjazdy, sprzęt i pozostałe rzeczy na prawdę sporo pieniędzy. Do tego mieszkam w centralnej Polsce wiec nad wodę mam daleko niestety
|
|
||||
|
||||
Cytat:
Fajna pasja. Zawsze chciałam spróbować. Ja mały majątek zostawiam jeżdżąc konno, ale cóż, warto!
|
|||
|
|||
Aktualnie nic nie wydaję na swoje hobby, bo oszczędzam. A tak, to chyba przepuściłabym całą pensję na książki i ciuchy.
|
|
|||
|
|||
Wydawanie na książki - skądś to znam
|
|
|||
|
|||
Jeżdżę na snowboardzie, a latem na rolkach, więc w sumie niewiele
|
|
|||
|
|||
Kilkaset złotych miesięcznie. Niby sporo ale nie mam zamiaru oszczędzać pieniędzy na czymś, co sprawia mi przyjemność i czym sięinteresuję bo bez tego moje życie stałoby się moim zdaniem zbyt jałowe
|
|
|||
|
|||
Tak się w sumie nie zastanawiałam ale teraz powiem, że chodzę kilka razy w miesiącu na basen i jeśli miałabym to wszystko wyliczyć to mi akurat wychodzi takie coś na miesiąc po prostu 70 zł chyba to nie jest aż tak dużo na miesiąc co myślicie ? Przecież o zdrowie trzeba dbać i ja lubię takie hobby; ))
|
|
|||
|
|||
Na zdrowiu się nie oszczędza
|